Ny i Sol og Strands bestyrelse

Per Dam Jensen.

Bestyrelsen hos Sol og Strand Feriehusudlejning A/S er tilført et nyt medlem, direktør Per Dam Jensen, Fårup Sommerland.

Baggrunden er et ønske om at styrke den strategiske ledelse hos den næststørste udbyder af sommerhuse til udlejning i Danmark og den absolut største i Nordjylland. Fårup Sommerland er den største attraktion i Nordjylland og kendt for sin kvalitet og underholdningsværdi. To turistvirksomheder som Sol og Strand og Fårup Sommerland har mange fælles interesser i forhold til turisterne.

Formand for Sol og Strands bestyrelse, advokat Niels Opstrup: ”Hos Sol og Strand er vi opmærksomme på de skærpede krav, vore gæster stiller til service, kvalitet og gode oplevelser. Derfor har vi ønsket at tilføre et medlem, der har disse temaer tæt inde på livet, og beskæftiger sig indgående med dem. Per Dam Jensen er den person, der vil kunne sparre med firmaets ledelse, og som være til inspiration og glæde i det kommende samarbejde”.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.