Ny jysk motorvej er åbnet

Messemotorvejen vest om Herning blev indviet af transport Ole Birk Olesen. Foto: Vejdirektoratet.

Messemotorvejen vest om Herning blev indviet søndag og de 10 kilometer ny motorvej er klar til at modtage de forventede 9000 daglige bilister, skriver ekstrabladet.dk

Motorvejen bliver i fremtiden koblet sammen med den kommende Holstebromotorvej, mens den mod syd kobles sammen med Rute 15 – en kombineret motortrafikvej/motorvej, som rammer Midtjyske Motorvej øst for Herning.

Det var transportminister Ole Birk Olesen, der klippede snoren over ved den officielle åbning: ”Messemotorvejen skaber trafiksikker forbindelse til det nye regionshospital i Gødstrup, der bliver til stor glæde for patienter, pårørende og personale. Og når hele motorvejen åbner næste år, vil man kunne køre på motorvejen fra det nordvestlige Jylland ud i Europa.  Det giver vækstmuligheder for erhvervslivet, som bidrager til fremgang i hele regionen. Det giver også større frihed og jobmuligheder for den enkelte”, siger ministeren i en pressemeddelelse.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.