Ny kundeambassadør hos DSB

Lone Fruerskov Andersen.

Lone Fruerskov Andersen starter den 1. august som DSB’s nye kundeambassadør. Hun har i et år har stået i spidsen for Passagerpulsen under Forbrugerrådet Tænk.

”Med valget af Lone Fruerskov Andersen får DSB en kundeambassadør, der har professionel erfaring i at arbejde med borgerbetjening og kundeforhold. Den erfaring får DSB nu gavn af i vores arbejde med at forbedre forholdene for kunderne,” siger adm. direktør Flemming Jensen.

Desuden har Lone Fruerskov Andersen erfaring fra arbejde i et politisk system, da hun har haft forskellige jobs i centraladministrationen og i Folketinget.

Ambassadøren kan ud fra sine undersøgelser komme med anbefalinger og pege på indsatsområder for tiltag, som DSB kan gennemføre for at forbedre kundetilfredsheden.

Kundeambassadøren er en uvildig funktion i DSB, der refererer direkte til DSB’s adm. direktør.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.