Ny lavprisrute til Wien

Endnu et nyt lavprisselskab satser på Københavns Lufthavn, når østrigske NIKI i marts flyver seks gange ugentligt på ruten København-Wien. Selskabet flyver med en Airbus A320 med plads til 180 passagerer, og med returforbindelse alle dage undtagen lørdag henvender den sig både til fritids- og forretningsrejsende.


I Københavns Lufthavn udgør lavprisselskabernes andel af den samlede trafik nu 16% – den højeste andel nogensinde. To nye lavprisselskaber – Norwegian og transavia.com – har i år etableret sig i Københavns Lufthavn med flere fly og en række nye ruter samt bebudet endnu flere fra næste år. Lavprisselskabet easyJet har ligeledes etableret nye ruter fra København i år, mens Air Berlin har øget antallet af afgange. Fra næste år begynder også tyske Germanwings at flyve på København.

”Med NIKIs daglige afgange til Wien får passagererne endnu flere muligheder for billige billetter fra København. Lavprisselskabernes succes i Københavns Lufthavn er til gavn for de rejsende og regionen, der bliver mere tilgængelig for udenlandske turister og forretningsfolk,” siger salgsdirektør Carsten Nørland, Københavns Lufthavne.

Skrevet af Flemming Juul