Ny ledelse på Comwell Klarskovgaard

klarskovgårdSom ny hotelchef får Louise Hauge Gliese ansvaret for at løfte ambitionerne for Hotel Comwell Campus Klarskovgaard i Vestsjælland.

Ansættelsen sker kort tid efter lanceringen på Klarskovgaard af Danmarks første og største mødekoncept baseret på princippet ’aktiv læring’, et værktøj til mere udbytterige møder.

”Succesen på Klarskovgaard betyder, at der er behov for at opruste med nye kompetencer, fortæller regionsdirektør Michael Lauritsen. ”Louise kommer med flere faglige og personlige kompetencer, som rammer plet i forhold til det unikke koncept, vi arbejder med. Dels har hun en faglighed fra branchen, idet hun oprindeligt er tjener og har undervist tjenerelever, dels har hun en pædagogisk tilgang, som matcher konceptet”.

Louise Hauge Glieses opgaver omfatter personaleledelse, budgettering og planlægning. Hun kommer fra en stilling i salgsafdelingen hos tekstilvirksomheden Berendsen Service Textil A/S, som beskæftiger sig med udlejning og vask af arbejdstøj. Her havde hun en stilling som servicechef.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.