Ny ledelsesstruktur i Etihad

Peter-Baumgartner

Peter Baumgartner.

Peter BaungartnerJames Hogan skal i fremtiden stå i spidsen som præsident og CEO for Etihad Group, mens Peter Baumgartner overtager Hogans hidtidige post som CEO for Etihad Airways.

Etihad Aviation Groups bestyrelsesformand Al Mazrouie siger i en udtalelse, at ’Etihad Airways har været under fortsat udvikling i Etihad Aviation Group gennem flere år. Det er sket ved dannelsen af nye selskaber som for eksempel Etihad Airways Engineering, Etihad Global Cargo Management Company, the Global Loyalty Company, Hala Abu Dhabi og Etihad Airport Services’.

“Købet af mindretalsposter i Alitalia, airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Etihad Regional/Darwin Airline, Jet Airways og Virgin Australia, har gjort det nødvendigt med en stærk ledelsesgruppe til at styre vores aktieposter og sikre en lang række synergier, som alle vil få fordel af”.

James Hogan, der har været Etihad Airways præsident og CEO siden september 2006, er udpeget til topposten i hele koncernen.

Den nye CEO for Etihad Airways, Peter Baumgartner, kom til Etihad i april 2005 fra Swiss International Air Lines og har ledet Etihads internationale kommercielle udvikling siden da.