Ny pris til Kurhotel Skodsborg

0

kurhotel skodsborgHOTELLER: Kurhotel Skodsborg har for tredje gang i år vundet en pris – denne gang: ”Byens Bedste Velvære 2015.” Prisen uddeles af Berlingske Tidende og københavnerguiden AOK.dk – tidligere i år vandt hotellet nord for København prisen ”Best Meeting Venue,” mens receptionistelev vandt DM i sin kategori.

Læserne af Berlingske og AOK.dk valgte sidste uge Kurhotel Skodsborg til ”Byens (Københavns, red) Bedste Velvære 2015”. De roser bl.a. kurhotellets smukke beliggenhed, de mange behandlings- og træningsmuligheder ligesom dets spa bliver betegnet som værende i ”verdensklasse.”

”Byens Bedste er en hyldest til de steder og oplevelser, der er med til at forme København,” oplyser Københavnerguiden AOK, der både findes online og som del af Berlingske.

Adm. direktør for Kurhotel Skodsborg, Mai Kappenberger, siger: ”Vi er glade og stolte over at have vundet den eftertragtede pris som ”Byens Bedste Velvære 2015.” Det er værdifuldt for os, at prisen er givet af Berlingskes læsere og Københavnerguiden AOK’s brugere, hvilket understreger, at vi bliver opfattet som en city spa.

Den 15. omgang af brugerafstemningen om Byens Bedste bød i år på 23 kategorier indenfor gastronomi, shopping og kultur. Her er nogle af de øvrige vindere:

Byens Bedste Gastronomi: Uformel, Byens Bedste Nye Restaurant: Neighbourhood, Byens Bedste Burger: Cock’s & Cows og Byens Bedste Cocktailbar: Bar25.

Selve Kurhotel Skodsborg har 85 lyse, værelser og suiter, spa og fitnessfaciliteter og 23 konference- og selskabslokaler.

I april vandt Kurhotel Skodsborg prisen som ”Best Meeting Venue,” da den danske afdeling af Meeting Professionals International havde sit årlige Danish Meeting Awards Dinner & Show.

Og tidligere på året havde kokke- og tjener-elever og – for første gang – også receptionistelever konkurrence om at blive Danmarks bedste i deres fag. Horesta og 3F stod bag konkurrencerne under Copenhagen Food Fair i Bella Center. Hos receptionisteleverne endte guldet hos Yasmin Cecilie Byriel fra Kurhotel Skodsborg.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz