Ny pris til Nimb Hotel

0

nimb hotelHOTELLER: Tivolis Nimb Hotel får ny pris som Hotel Of The Year 2015 af Small Luxury Hotels. Nimb, der skal have flere værelser, er på hotelområdet Københavns svar på Restaurant Noma, siger Tivoli.

Prisen til det femstjernede Nimb-hotel blev uddelt på konference i Spanien. Nimb Hotel fik prisen i konkurrence med de 520 andre medlemmer af Small Luxury Hotels of the World. Hotel Of The Year blev i år uddelt for første gang i anledning af Small Luxury Hotels 25 års jubilæum.

Small Luxury Hotels of the World er samarbejdsorgan for 520 luksuriøse butikshoteller i 82 lande verden over. Fælles er høj standard og en beliggenhed, der er værd at rejse efter, oplyser Tivoli.

I Danmark var Nimb første hotel, der blev optaget i Small Luxury Hotels, som Kokkedal Slot Copenhagen siden blev det andet danske medlem af.

Tivolis adm. direktør, Lars Liebst, siger: “Vi er meget stolte af denne flotte anerkendelse. Den er belønning af strategi, der begyndte, da vi gennemrenoverede Nimb-bygningen i 2007 og besluttede at lave hotel i verdensklasse med helt unik beliggenhed lige ud til selve Tivoli.”

Med prisen ser Lars Liebst frem til endnu større opmærksomhed fra udenlandske turister. Han har tidligere til standby.dk sagt, at Nimb Hotel har gennemsnitlig belægning på 98 pct. og at ca. 85 pct. af gæsterne er fra udlandet, hovedsageligt USA, Rusland og Brasilien.

”Prisen Hotel Of The Year er ikke alene givet af Small Luxury Hotels of the World, men også af gæster fra hele verden. Det er gæster, der rejser langt efter særlige oplevelser. København har i mange år haft Restaurant Noma med stor udenlandsk tiltrækningskraft på restaurationsområdet, derfor er det stor anerkendelse, at København nu også et hotel i den liga. Det er både godt for Tivoli og for byen.”

Nimb-bygningen genåbnede i 2008 efter gennemgribende renovering. Genåbningen markerede start på ny strategi, der gør Tivoli til helårsvirksomhed. Nimb Hotel har i dag 17 værelser, heraf 12 suiter – heriblandt Danmarks dyreste, Suite Louise, som reelt blot er tre værelser, der kan sælges som én samlet suite. Ved åbningen af Suite Louise i 2013 kostede dens 300 kvadratmeter 45.000 kr. i døgnet.

Standby.dk har før skrevet, at Tivoli vil udvide Nimb Hotel fra de nuværende 17 til 40 værelser. Denne udvidelse begynder snart i hjørnet omkring Nimb-bygningen og Tivolis hovedindgang.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz