Ny receptions- og konferencechef

Jeanette Hansen.

Hindsgavl Slot har den 1. juni ansat Jeanette Hansen receptions- og konferencechef. Hun skal varetage den daglige ledelse i reception og konference og med resten af chefgruppen sikre drift og serviceniveau.

Jeanette Hansen har 10 års erfaring fra branchen, hvor hun blandt andet har haft sin gang på Scandic hotellerne Aarhus City og Jacob Gade – de seneste to år som Conference Manager på Scandic Aarhus City.

Hun overtager posten efter Lisbeth Vinther-Vilhelmsen, som efter syv år tiltrådte stillingen som hotelchef på Hindsgavl Slot i november sidste år.

”Jeg har set frem til at tage hul på de nye udfordringer. Selv om det er inden for samme branche, så adskiller Hindsgavl Slot sig alligevel en del fra kædehotellerne, og det bliver utroligt spændende at få den læring med i rygsækken”, siger Jeanette Hansen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.