Ny rute fra Europa til berømt USA-by

british-airways-new-orleans-usa-fly-ferieLUFTFART: Efter 35 års fravær er British Airways næste forår tilbage i en af USAs kendteste byer – med eneste direkte rute fra Europa. Det bliver Oneworld-medlemmets 23. destination i USA.

British Airways genoptager sidst i marts næste år betjeningen af New Orleans i delstaten Louisiana med fire ugentlige Boeing B787 Dreamliner-flyvinger fra London Heathrow. BA betjente kortvarigt ruten mellem 1981 og 1982.

Med genåbningen på ”The Big Easy”, New Orleans kælenavn, får British Airways eneste direkte passagerrute mellem Europa og New Orleans. En af New Orleans kendteste bysbørn er jazzmusikeren Louis Armstrong, som byens lufthavn er opkaldt efter.

Peter Rasmussen, nordeuropæisk chef for British Airways, siger: “Vi er glade for at tilføje New Orleans til British Airways netværk. Det er en by, der kan prale af en ikonisk musik- og kunstscene og som er vært for over 45 internationale festivaler om året, herunder det verdensberømte Mardi Gras-karneval.”

Peter Rasmussen fortsætter: ”New Orleans var så sent som i juni i år atter vært for verdens største fagmesse for rejsebranchen, International Pow Wow. I New Orleans kan turister bl.a. nyde jazz og blues musik, det berømte French Quarter med Bourbon Street og de historiske slaveplantager.”

New Orleans blev i 2005 meget hårdt medtaget af orkanen Katrina, der kostede over 2.000 omkomne.

British Airways flyver seks gange på hverdage fra London Heathrow Terminal 5 til København – og 11 gange om ugen fra Heathrow til Billund.

I Danmark er danske Sun-Air franchisepartner for British Airways på dets flyvninger ud af Jylland.