Ny sales manager

Kirsten Paugan.

Zleep Hotels har ansat Kirsten Paugan i salgsafdelingen. Hendes fornemste opgave er at besøge potentielle erhvervskunder i Jylland. Den nyoprettede stilling er et naturligt næste skridt for organisationen, der er i udvikling.

Kirsten Paugan har 15 års erfaring fra forskellige salgsstillinger i detailbranchen. Hun er menneskeorienteret og får energi fra den personlige kontakt med både gæster og potentielle kunder.

“Jeg føler mig privilegeret over at være del i den rejse, Zleep Hotels er på. Som Sales Manager drives jeg af at matche de behov og ønsker, vores erhvervskunder har. Med mit seneste virke i Billund Airport har jeg også indsigt i, hvilke behov man som erhvervskunde ofte har, internt såvel som eksternt. I min optik går opbygningen af en god relation hånd i hånd med det gode salg”, siger Kirsten Paugan.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.