Ny salgsmedarbejder i Cirkusbygningen

Lisbeth Simonsen.

For at styrke salgsorganisationen har Cirkusbygningen pr 1. marts ansat Lisbeth Simonsen i en nyoprettet stilling som Commercial Sales Relations Manager.

Her skal hun spille en stor rolle i salget af Cirkusbygningens forretningsområder: Konference & Event, Wallmans Dinnershow, Wallmans on Tour og natklubben The Stage.

Lisbeth Simonsen er en markant profil i hotel- og rejsebranchen og har senest haft stillingen som Director of Sales hos First Hotels. Hun har gennem årene opnået flotte resultater og har blandt andet vundet prisen som branchens bedste sælger.

I Cirkusbygningen glæder adm. direktør Dorthe Fryd Ekelin til at få sin nye kollega med om bord: ”Lisbeth er den helt rigtige til stillingen. Hun har et stort netværk i branchen, hun har erfaringen, ambitionerne og entusiasmen”.

Lisbeth Simonsen: ”Det er jo ganske enestående, at ét sted indeholder så mange muligheder for både
virksomheder og private; der er dinnershowet, som de fleste af os kender, muligheden for at leje Cirkusbygningen til alverdens events og arrangementer, Wallmans on Tour, hvor artisterne tager ud i virksomhederne og så er der natklubben. Selv om det hele ligger inden for underholdningens fagre verden, så er det jo forskellige målgrupper og forskellige behov, som skal stilles. Så for en lidenskabelig sælger som mig er det svært ikke at være begejstret.”

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.