Ny salgsorganisation for Hertz

Stående Annette Mackeprang og Marlene Desbo Riel. Siddende Peter Heller og Peter Svensson.

Stående Annette Mackeprang og Marlene Desbo Riel. Siddende Peter Heller og Peter Svensson.

Biludlejningsselskabet har sammenlagt salgsafdelingerne i Danmark og Sverige og flyttet marketingfunktionen permanent til hovedkontoret i Stockholm.

Det har medført en organisationsændring, som betyder, at salgsafdelingen lokalt hos Hertz Danmark ser således ud: Peter Svensson, Sales Director Sweden & Denmark, Peter Heller, Key Account Manager, Marlene Desbo Riel, Inhouse Sales Account Manager og Annette Mackeprang, Leisure Tours Outbound & Partners.

Mens Marlene Desbo Riel og Annette Mackeprang er kendte ansigter, styrker Hertz sin nordiske salgsafdeling med ansættelse af Peter Heller som Key Account Manager.
Han er bedst kendt for sit virke som Key Account Manager i Europæiske Rejseforsikring og senest i ACE Group Europe med ansvar for rejseforsikringsdelen på Danske Banks kreditkort.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.