Ny SAS-koncernchef udpeget

"Rickard Gustafson er en erfaren leder med omfattende international erfaring og har vist evne til at skabe gode resultater. Som chef for Codan/Trygg-Hansa, har han ansvaret for Norden og besidder bred erfaring i strategisk udvikling, markedsføring og procesoptimering fra både Codan/Trygg-Hansa og GE Capital. En enig bestyrelse finder, at Rickard Gustafson er den rette til at overtage udfordringerne i SAS, fortsætte implementeringen af Core SAS og sikre en profitabel vækst“, siger bestyrelsesformand Fritz Schur.

 

Rickard Gustafson kommer fra forsikrings- og finanssektorerne og tiltræder topposten i SAS fra en position som CEO for forsikringsselskabet Codan/Trygg Hansa. Han er uddannet ingeniør med speciale i industriel økonomi fra Teknologisk Institut ved Linköbings Universitet.

 

"SAS er et specielt og enestående skandinavisk selskab. Meget er gennemført i de seneste år med hensyn til at skabe en platform for fremtiden og jeg ser frem til en yderligere udvikling af flyselskabet sammen med alle selskabets ansatte“, siger Rickard Gustafson.

 

Den nuværende koncernchef, Mats Jansson, forlader posten den 1. oktober og Rickard Gustafson tager over senest i marts 2011. Indtil da vil vicekoncernchef John Dueholm fungere som koncernchef.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.