Ny strategiplan for AF-KLM

air france-klmAir France-KLM vil øge sin basisindtjening med op til 10% indtil 2017 som led i en ny strategisk plan, der kombinerer en ekstra indsats på feriemarkedet med øget appeal til long-haul passagererne.

Den dobbelte trussel fra lavprisselskaberne og fra de mellemøstlige flyselskaber, har fået Air France-KLMs bestyrelse til at vedtage strategiplanen ’Perform 2020’ som indeholder en blanding af omstrukturering og milliardinvesteringer.

Planen efterfølger ’Transform 2015’ turnaround planen, der er på vej til at opfylde målet om besparelser på en milliard Euro.

Den nye plan kræver reducerede enhedsomkostninger på mellem en og halvanden procent pr. år og fastholder dermed den gennemsnitlige reduktion fra 2012 til 2014.

Air France-KLM vil investere stort i forbedrede produkter og service på langruterne og styrke effektiviteten på selskabets hubs, samtidig med nytænkning omkring selskabernes flyvninger på korte og mellemdistancer. Det skal blandt andet ske gennem en investering på en milliard Euro i koncernens lavprisselskab Transavia, der skal have 100 fly i flåden, ansætte 250 nye piloter frem til 2017 og etablering af baser i både Tyskland og Portugal.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.