Ny workshop med service ambassadører

service-ambassadører-maj-2015-800x443Firmaet Help@Head afviklede sidste uge sin 10. workshop på First Hotel G & Suites i København med ca. 70 deltagere fra turisme- og servicebranchen.

Serviceworkshoppen sætter fokus på kvalitet i dansk turisme. Aktører i dansk service og oplevelsesindustri støtter udviklingsmuligheder og fremtidens visioner for dansk turisme. International turisme er i vækst. Antallet af turister stiger, VisitDenmark spår, at stigningen vil fortsætte de kommende år.

Dog har Danmark ikke samme andel i væksten, som andre europæiske feriedestinationer. Alt dette tilbyder det seneste hold af Service Ambassadører i Oplevelsesøkonomi, som ser frem til at styrke udviklingen i dansk service og turisme.

Som et led i Help@Head kursus ’Service Ambassadør i Oplevelsesøkonomi’ var branchen forleden indbudt til workshop på First Hotel G & Suites i København. De deltagende virksomheder, som var bredt repræsenteret indenfor service, turisme og oplevelsesindustrien, var sammen med Service Ambassadørerne og dagens keynote speakers med til at sætte fokus på branchens udviklingspotentiale.

”Denne workshop, den tiende i rækken, talte 70 deltagere, og vi ser frem til at afholde mange lignende events i fremtiden”, siger direktør for Help@Head, Henning Kaae Glarvig, der i dag runder de 50 år.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.