Nyansættelse i Air Greenland

”Det er en ny stilling i Danmark, som skal øge omsætningen væsentligt på de internationale markeder uden for Danmark og Grønland”, siger salgschef Klaus Johansen. Der er stor efterspørgsel efter rejser til Grønland fra rejsebureauer – især i Europa og Nordamerika.

 

”Med Nini Biilmann i denne nøglerolle og med hendes store kendskab til turisme i Grønland, kombineret med hendes evne til at sælge, har vi fået en rigtig stærk kollega. Og så har hun et stort netværk i rejsebranchen, som også er en kæmpe fordel i jobbet”, siger han.

 

Nini Biilmann kommer fra en stilling som market consultant hos Grønlands Turist- og Erhvervsråd, hvor hun har været siden 2005.

 

Ud over call center, gruppesalg og E-salg, består afdelingen af key account manager Camilla Siezing som er kontaktperson for de grønlandske virksomheder og rejsebureauer samt salgschef Klaus Johansen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.