Nye flyafgange med airberlin

Det er de vigtigste mål for i 2011. Desuden indleder airberlin en omfattende indsats for bedre komfort. Hertil hører blandt andet Sky Interiør i Boeing-flyene 737-800 og 737-700, nye sæder i Airbus 330-200. På miljøområdet vil airberlin sænke det gennemsnitlige brændstofforbrug til en maksimal værdi på 3,5 liter/100 passagerkilometer.

 

airberlin forbereder sig på medlemskab af oneworld næste år. Der er allerede indgået codeshare-aftaler med American Airlines, Finnair og S7. I øjeblikket forhandles med British Airways og Iberia.

 

Rejsende fra Danmark kan via Berlin og Düsseldorf nå en lang række nye destinationer. Via Berlin tilbydes fra maj  fly til New York JFK og til Linz i Østrig. Via Düsseldorf vil der fra sommeren være forbindelser til Innsbruck. Desuden vil man hyppigere end hidtil kunne flyve til San Francisco og Los Angeles.

 

airberlin øger sin indsats på Italien. Der vil være øgede frekvenser Berlin til Rom, og nye forbindelser til Olbia. Fra midten af april vil man stort set dagligt kunne rejse til Verona via Berlin og Düsseldorf. En anden ny rute går via Düsseldorf til Bari. I Nordeuropa har airberlin to nye sommerforbindelser. Torsdage og søndage flyves fra Hamborg til Reykjavik. Og der vil være forbindelse fra Bornholm til Berlin-Tegel.

Skrevet af Flemming Juul