Nye uniformer til SAS-ansatte

sas-uniform-2016Efter mere end 17 år skifter ansatte i SAS nu uniform. 18. oktober tager 8.000 SAS-ansatte en opdateret uniform i brug – en uniform i moderne skandinavisk design i tråd med SAS visuelle identitet ’blue on blue’.

”Det seneste års tid har vi haft fokus på SAS visuelle udtryk, og vi har derfor arbejdet med logo, skrift, farver og materialer. Det har været vigtigt for os, at der er visuel sammenhæng og lighed i alle vores touchpoints. Uniformerne er et centralt element og et perfekt billede på SAS visuelle opdatering”, siger Pi Åhnberg, Brand Manager i SAS.

Uniformerne er bearbejdet af Ted Bernhartz i samarbejde med SAS uniformerede medarbejdere og brandingafdeling. Ted Bernhardtz er en Göteborg-baseret designvirksomhed med erfaring i design, tekstil og fremstilling af egne kollektioner samt uniformer til store virksomheder. Uniformen er testet af SAS-ansatte.

Uniformsdelene har mange kombineringsmuligheder tilpasset vind, vejr og personlig stil. Den nye garderobe består blandt andet af nye elementer i form af en turtleneck og en poncho.

Som et vigtigt element har SAS samarbejdet med den svenske tøjdesigner, Amandah Andersson, der har designet et tørklæde eksklusivt til SAS. Tørklædet har en blå på blå base, og det grafiske design i sand er hendes fortolkning af, hvordan Skandinavien ser ud set fra luften”.

Arbejdet med den opdaterede uniform har taget halvandet år, og der er produceret 90.995 uniformsdele til de 8.000 SAS-ansatte.

Sidste gang SAS fik ny uniform var i 1999, da ’SAS uniform design team’ bestående af Christopher Bjercke, Norge, Susanne Levring Rützov, Danmark og Pernilla Forsman, Sverige, stod bag.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.