Carina Yong er rykket op som ny bureauchef for Nyhavn Rejser Leisure. PR-foto: Nyhavn Rejser.

Nyhavn Rejser Leisure skifter bureauchef

Carina Yong, nuværende salgschef for Aller Leisure-ejede Nyhavn Rejser Leisure, bliver nu bureauchef for rejsebureauets leisure-afdeling. ”Vi har ekstra travlt efter coronakrisen,” siger hun.

40-årige Carina Yong, der har været 15 år hos Nyhavn Rejser, er netop udnævnt til ny bureauchef for Nyhavn Rejser Leisure. Her afløser hun 34-årige Michael Aller i forbindelse med at han indtræder i ny position i Aller-koncernens moderselskab Aller A/S.

Det oplyser Aller Leisure, der blandt andet ejer Nyhavn Rejser, til STANDBY.DK. Næste år er det ti år siden, at Aller-koncernen holdt sit indtog i rejsebranchen, netop med købet af i første omgang Nyhavn Rejser.

Carina Yong er uddannet i rejsebranchen, hvor hun startede som elev hos American Express Global Business Travel og nåede små fem år hos det store erhvervsrejsebureau inden skiftet til Nyhavn Rejser. Hun begyndte som rejsekonsulent, blev senere team leder, dernæst chef for customer experience inden hun i 2019 også blev salgschef for Nyhavn Rejser Leisure.

Nyhavn Rejser består udover Nyhavn Rejser Leisure-delen også af Erhvervs- og Grupperejser, der ledes af Ida Løfberg.

Vi har fået ekstra travlt
Om sit farvel til Nyhavn Rejser siger Michael Aller i meddelelsen fra Aller Leisure: ”Skiftet sker som naturlig forlængelse af den positive udvikling, Nyhavn Rejser er inde i, og som falder sammen med, at jeg får nye opgaver i Aller-koncernen.”

I meddelelsen siger Carina Yong: ”Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for Nyhavn Rejser Leisure og til at bidrage til den forsatte udvikling af virksomheden, der altid har været kendetegnet ved kvalitetsrejser og høj kundeservice.

Jeg er meget glad for at få lov til at tage Nyhavn Rejser videre, hvor vi nu har fået ekstra travlt ved udgangen af COVID-19 pandemien,” siger Carina Yong.

Og fra Morten Krüger, administrerende direktør for Aller Leisure-koncernen, lyder det:

”Carina Yong har en dokumenteret, solid erfaring inden for salg, kundefokus og medarbejderudvikling. Dette i kombination med en vindende personlighed samt indgående kendskab til Nyhavn Rejser, virksomhedens kultur og produkter gør, at valget af Carina til bureauchef for Nyhavn Rejser Leisure ikke har været svært.”

Stor rejsebureau-familie
Nyhavn Rejser, der både tilbyder leisure samt erhvervs- og grupperejser har eksisteret siden 1988, oprettet af Pernille Lerberg. Rejsebureauet har i dag 35 ansatte og kontor i et gammelt pakhus ved Østerport Station sammen med flere af de øvrige Aller Leisure-ejede rejsebureauer.

Nyhavn Rejser er en del af Aller Leisure, en af de største rejsebureaugrupper i Danmark. Foruden Nyhavn Rejser indgår Billetkontoret, Gislev Rejser (der skiftede direktør sidste måned), Kulturrejser, Nilles Rejser, Stjernegaard Rejser, Zen Luxury Travel samt norske Aller Travel i Aller Leisure.

Relaterede artikler:

Kendt rejsebureau skifter administrerende direktør

Aller Leisure: Regnskabet blev desværre som frygtet

Flere brancheaktører vil købe danske rejsebureauer

Ny rejsebureaudirektør: ”Jeg har savnet branchen”