Nyskabelse skal lette møde-booking

møde mice konferenceMICE: Nyt samarbejde mellem to store aktører på det danske møde- og konferencemarkedet skal gøre livet lettere for arrangører og deltagere – og efter planen give bedre arrangementer.

Et nyt samarbejde mellem sammenslutningen Danske Konferencecentre og online tilmeldingssystemet NemTilmeld.dk vil hjælpe mødearrangører med at håndtere alt det praktiske og spare tid og ressourcer i virksomheden. Ressourcer, der så passende kan bruges til at tænke på indholdet i stedet og dermed forbedre resultaterne af arrangementet. Det oplyser Danske Konferencecentre, der har 73 partnere i Danmark.

“Vi hjælper hvert år hundredvis af mødearrangører med at finde det rigtige sted til deres arrangement, og med inspiration til selve indholdet af møder og konferencer,” siger direktør for Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid.

Samme ambition har online tilmeldingssystemet NemTilmeld.dk – en portal, hvor mødearrangøren kan håndtere alt fra tilmelding og betaling for arrangementet til udskrivning af deltagerlister og navneskilte.

Og nu er de to aktørers ambition blevet til ét fælles tilbud til mødebookere og –arrangører, oplyser Danske Konferencecentre.

“Når man booker sit arrangement gennem Danske Konferencecentre kan man gratis benytte NemTilmelds onlinesystem. Vi er tilgængelige på hinandens hjemmesider, og dermed forsøger vi at forene kræfterne og sammen hjælpe kunderne endnu bedre, end vi hver især har gjort hidtil,” siger Marlene H. Sylvester Hvid.