Nyt 20’er inspireret hotel i Aarhus

hotel-carmelHOTELLER: I sommeren 2017 åbner et nyt hotel i Aarhus. Hotel Carmel bliver placeret centralt i byen og er inspireret af 1920’ernes Paris.

Hotel Carmel åbner på hjørnet af Klosterport i Aarhus. Et nyt hotel, der er inspireret af 1920’ernes Paris, og som efter sigende skulle være for det voksne publikum, der er til kjole og hvidt.

Her skal ud over hotel være restaurant og salon, og alt skal holdes i stil med den gamle swingstil fra New York og Paris. Desuden skal hotellet også fungere som et gå-i-byen sted for voksne over 30.

”Jeg har længe tænkt over idéen, og nu føres den ud i livet i fire etager. Folk over 30 år har ikke et sted, hvor de for alvor kan gå i byen. Ja, der er vel ikke sådan nogle steder i hele Danmark, hvor man kan klæde sig pænt på og slå sig løs i autentiske, charmerende lokaler. End ikke i København. Nu kan du gå ud at spise, få en svingom – og bagefter indtage hotellets værelser i de øverste to etager,” siger Kenny Jess Brandt til Stiften.dk
Kenny Jess Brandt har lejet sig ind i den gamle bygning ved Klosterport, og planen er, at det skal være et familieprojekt at få sat det kommende hotel i stand.

Salonen kommer til at holde åbent i weekender, mens de andre aftener bliver opdelt efter temaer som jazz, musik eller dans.