Nyt charterbureau kom godt fra start

Starten af denne måned blev premieren for Danmarks nyeste charterrejsebureau, Primo Tours med base i Ringkøbing. Bureauet forventer i år at sende 10-12.000 gæster fra Billund til Egypten, Kreta, Mallorca og Tyrkiet. Bulgarien var også på den oprindelige spiseseddel, men den destination er indtil videre udskudt, oplyser Henrik Søndergaard, en af Primo Tours’ to ejere, til Stand By.

 

”Nu er vi i gang, vi er begyndt at flyve og telefonerne ringer. Men det er en hård branche og det er ikke blevet nemmere – vi skal jo overbevise om, at kunderne skal rejse med os, et nyt bureau. Vi har som sagt måtte udskyde Bulgarien ligesom vi har reduceret oplægget til Mallorca,” siger Henrik Søndergaard.

 

Primo Tours flyver med det danske charterflyselskab, Jet Time. Premiereturen gik til Antalya i Tyrkiet, hvorfra 142 feriegæster fortsatte til Alanya. Her skulle nogle af dem bo i et splinternyt hotelkompleks, Panorama Garden – som de første gæster overhovedet.

 

Bag Primo står 46-årige Henrik Søndergaard, medstifter, tidligere business-direktør og medejer af Bravo Tours, samt 34-årige Bjarke Hansen, tidligere direktør og medejer af Højmark Rejser. Primo Tours har foreløbig under ti ansatte samt ca. 20 rejseledere.

 

Primo Tours er medlem af foreningen RID, der repræsenterer alle de store danske charterrejsearrangører, undtagen Tyrkiet Eksperten.

 

RID’s medlemmer – Apollo, Atlantis, Bravo Tours, Club La Santa, Falk-Lauritsen Rejser, Folkeferie.dk, Krone Golf Tours, Primo Tours, Spies, Star Tour, Ung Rejs og Århus Charter – sendte sidste år 958.000 gæster på ferie med fly ud af Danmark, ca. 85 % af samtlige danske charterrejser.

Skrevet af Henrik Baumgarten