Nyt hotel i Fårup Sommerland

Hotel Fårup SommerlandDet er en næsten 25 år gammel drøm, der nu er på vej til at gå i opfyldelse for Fårup Sommerland i Vendsyssel, hvor mange gæster – ikke mindst fra Norge og Sverige – har efterspurgt en overnatningsmulighed.

Nu går man i gang med de første jordarbejder til det nye hotel, der integreres i forlystelsesparken og skal stå klar til sæsonen 2016, skriver epn.dk.

“Det er noget, vi har overvejet vel nærmest siden 1991. Der har også været mange politiske overvejelser, men nu er det lykkedes, og det er en spændende satsning,” siger Søren Kragelund, adm. direktør i Fårup Sommerland.

“Vi har masser af nordjyske gæster. Men vi vil gerne have flere turister, og bl.a. Stena Line har fortalt, at kunderne har efterspurgt et familievenligt hotel med høj klasse. Derfor bliver hotellet 4-stjernet og alle 51 værelser bliver indrettet som familieværelser.”

“Et hotel i den kvalitet vil styrke turismen for hele det nordjyske område. Hotellet bliver et fint supplement til områdets øvrige hoteller og campingpladser”.

“Gæsterne kommer til at bo inde på området, og får udsigt over søen, Orkanen og Falken. Samtidig overvejer vi at åbne parken lidt tidligere specielt for hotelgæsterne,” siger Søren Kragelund.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.