Nyt hotel i Fårup Sommerland

Hotel Fårup SommerlandDet er en næsten 25 år gammel drøm, der nu er på vej til at gå i opfyldelse for Fårup Sommerland i Vendsyssel, hvor mange gæster – ikke mindst fra Norge og Sverige – har efterspurgt en overnatningsmulighed.

Nu går man i gang med de første jordarbejder til det nye hotel, der integreres i forlystelsesparken og skal stå klar til sæsonen 2016, skriver epn.dk.

“Det er noget, vi har overvejet vel nærmest siden 1991. Der har også været mange politiske overvejelser, men nu er det lykkedes, og det er en spændende satsning,” siger Søren Kragelund, adm. direktør i Fårup Sommerland.

“Vi har masser af nordjyske gæster. Men vi vil gerne have flere turister, og bl.a. Stena Line har fortalt, at kunderne har efterspurgt et familievenligt hotel med høj klasse. Derfor bliver hotellet 4-stjernet og alle 51 værelser bliver indrettet som familieværelser.”

“Et hotel i den kvalitet vil styrke turismen for hele det nordjyske område. Hotellet bliver et fint supplement til områdets øvrige hoteller og campingpladser”.

“Gæsterne kommer til at bo inde på området, og får udsigt over søen, Orkanen og Falken. Samtidig overvejer vi at åbne parken lidt tidligere specielt for hotelgæsterne,” siger Søren Kragelund.