Nyt job til kendt brancheprofil

0
Jesper Nygaard.
Jesper Nygaard.

REJSEBUREAUER: En ildsjæl i den danske rejsebranche er ny salgs- og marketingdirektør hos Rejsespecialisten i København. Den tidligere turistchef for Sorø skal nu bl.a. stå for markedsføring af Rejsespecialisten/MyEducation, der for nylig købte konkurrent.

”Jeg er glad for mit nye job hos Rejsespecialisten/MyEducation, der i år har 20 års jubilæum inden for sprogrejser – og som for nylig købte en af sine konkurrenter Eurostudy.dk, der siden 1982 har arbejdet med sprogrejser. Nu er det min opgave at få denne fusion implementeret,” siger Jesper Nygaard.

Koncernchef for Rejsespecialisten/MyEducation, Niels Frandsen, har store forventninger til samarbejdet med Jesper Nygaard: ”Jeg har kendt Jesper i over 20 år – han er den rette til jobbet. Vi har ikke ansat en direktør til Eurostudy.dk, men engageret Jesper som salgs- og marketingdirektør for hele den sammenlagte forretning, da jeg ved, at det er nogle af hans spidskompetencer og han kan løfte opgaven.”

Jesper Nygaard kendes også fra sin mange år hos Østrigs Turistkontor i Danmark samt fra en god periode som salgschef hos Take Off.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz