Nyt loungemiljø på Zleep Hotel

Renoveringen fortsætter med anden etape på Zleep Hotels centrale hotel i København. Endnu en etage med værelser renoveres, men også hele stueetagen får ny reception med bar, loungeområde og et nyt cafékoncept.

Sidste år blev første etape gennemført. Kvalitetsløftet er blevet taget godt imod af gæsterne: Det klassiske værelsesdesign og det nye inventar skaber merværdi for gæstens oplevelse. Hotellets belægning lå i 2016 over 80%, men forventes at stige yderligere de kommende år.

Komfort på værelset er vigtigt for en god oplevelse, men det første, gæsten møder, kan være lige så vigtigt. Receptionen og loungeområdet forvandles til et hyggeligt miljø, hvor gæster kan slappe af, nyde en øl eller arbejde.

”Den klassiske reception er ved at blive forandret. I fremtiden skal man som gæst ikke stå i kø. Vi forventer, at vores gæster får mulighed for at checke sig selv ind hurtigt og enkelt ved hjælp af en check ind automat. Det giver samtidig receptionisten tid til at svare på turistens spørgsmål. Lobbyens nye centrum bliver baren, og der vil altid være plads til at sidde og arbejde eller bare hyggesnakke”, fortæller en spændt Manuela Iorga, Hotelchef på Zleep Hotel Copenhagen City.

Den traditionelle morgenmadsrestaurant erstattes med et cafékoncept, der fortsat er under udvikling i samarbejde med en større kaffeproducent, og der er lagt op til et miljø, der både skal give hotellets gæster et lækkert morgenmadsalternativ og københavnere en hyggelig atmosfære at nyde en ordentlig kop kaffe i.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.