Nyt loungemiljø på Zleep Hotel

Renoveringen fortsætter med anden etape på Zleep Hotels centrale hotel i København. Endnu en etage med værelser renoveres, men også hele stueetagen får ny reception med bar, loungeområde og et nyt cafékoncept.

Sidste år blev første etape gennemført. Kvalitetsløftet er blevet taget godt imod af gæsterne: Det klassiske værelsesdesign og det nye inventar skaber merværdi for gæstens oplevelse. Hotellets belægning lå i 2016 over 80%, men forventes at stige yderligere de kommende år.

Komfort på værelset er vigtigt for en god oplevelse, men det første, gæsten møder, kan være lige så vigtigt. Receptionen og loungeområdet forvandles til et hyggeligt miljø, hvor gæster kan slappe af, nyde en øl eller arbejde.

”Den klassiske reception er ved at blive forandret. I fremtiden skal man som gæst ikke stå i kø. Vi forventer, at vores gæster får mulighed for at checke sig selv ind hurtigt og enkelt ved hjælp af en check ind automat. Det giver samtidig receptionisten tid til at svare på turistens spørgsmål. Lobbyens nye centrum bliver baren, og der vil altid være plads til at sidde og arbejde eller bare hyggesnakke”, fortæller en spændt Manuela Iorga, Hotelchef på Zleep Hotel Copenhagen City.

Den traditionelle morgenmadsrestaurant erstattes med et cafékoncept, der fortsat er under udvikling i samarbejde med en større kaffeproducent, og der er lagt op til et miljø, der både skal give hotellets gæster et lækkert morgenmadsalternativ og københavnere en hyggelig atmosfære at nyde en ordentlig kop kaffe i.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.