Nyt mødekoncept fra Danland

MICE: Danland/DanCenter kursus og konference udvider markedet. Feriehuse giver adgang til møder og teambuilding, ligesom det nye koncept giver nye målgrupper mulighed for at holde møder ude af huset.

Møder, events, teambuilding, kursus, personaledag, strategidag, kick-off, firmafest eller kundemøde. At holde møde ude af huset kan være dyrt. Ikke alene koster mødepakken på konferencecentret. Dertil kommer ofte høje priser på overnatning og forplejning.

Men nu peger Danland/DanCenter på et nyt mødemarked i Danmark: I luksussommerhuse landet over.

Danland har feriecentre ved Danmarks kyster, mens DanCenter har sommerhuse med plads til møder og op til 24 overnattende gæster.

”I DanCenter/Danland råder vi i Danmark over 28 Danland feriecentre og 5.400 sommerhuse. Vi har længe haft succes med et klassisk kursus- og konferenceprodukt på udvalgte Danland feriecentre. Men friske øjne på kundedatabasen har vist, at der i tillæg er stor mødeaktivitet i de moderne luksushuse,” siger Peter Mortensen, ansvarlig for DanCenter/Danland kursus- og konference.

DanCenters store feriehuse har typisk indendørs pool, spa og sauna. Der er op til ti værelser og store fællesarealer. Husene ligger naturskønt, og da der er ledig kapacitet på hverdage udenfor feriesæsonerne og i weekends, er situationen omvendt byernes konferencehoteller, der i weekends må lokke med rabat.

Salgsdirektør i DanCenter, Lars Ramme Nielsen, der bl.a. har fortid som formand for mødebranchens forening MPI (Meeting Professionals International), siger:

”Dels skærper vi nu konceptet til glæde for grupper fra f.eks. lærerkollegier, offentlige institutioner, fagforeninger og afdelinger i virksomheder, der ellers ikke kan prioritere møder ude af huset.

Dels er jeg er sikker på, at mødeplanlæggere, der er vant til at skulle imponere direktionen og ledergrupper med nye spændende mødesteder vil få ros, når strategimødet placeres i et luksussommerhus.”