Nyt netværk for kvindelige hotelchefer

Sophie Stabile.

Hotelgruppen Accor lancerer et nyt kvindeligt netværk, Women at Accor Generation (WAAG).

Formålet er at bekæmpe stereotyper og opnå total ligestilling mellem kønnene på ledende positioner i organisationen. På sigt skal 50% af Accors chefer være kvinder. Både mænd og kvinder er velkomne i netværket som oprettes på fem kontinenter.

WAAG skal arbejde med mentorordninger, erfaringsudveksling og uddannelse. Tanken er at gøre chefstillinger lettere tilgængelige og attraktive for kvinder i hele organisationen. Netværket skal også arbejde for at gøre Accors hoteltilbud mere attraktive for forretningskvinder.

”Der uddannes i dag flere kvinder end mænd fra universiteter og højskoler rundt om i verden. Alligevel er kvinder underrepræsenterede på chefposter. Vi ved, at teams med både kvinder og mænd bliver både mere innovative og effektive. Women at Accor Generation har til formål at give kvinder bedre selvtillid, at hjælpe dem til at se deres potentiale, at opmuntre dem og støtte dem på vejen mod chefposten”, siger Sophie Stabile, global chief financial officer på Accor og formand for WAAG.