Nyt Norwegian-selskab

Han vil sandsynligvis selv eje en betydelig andel, muligvis mellem 30 og 40% af aktierne i det nye selskab. Tanken er at hente omkring en milliard svenske kroner fra aktiemarkedet.

Norwegian har tidligere varslet, at selskabet vil gå ind i konkurrencen med SAS på de interkontinentale ruter. Til at begynde med er der tale om de populære rejsemål New York og Bangkok. På længere sigt er det planerne at flyve til langt flere destinationer.

Hvis selskabet får de planlagte 15 fly i flåden inden fire år, håber Bjørn Kjos på at kunne tilbyde billetter til 30–50 rejsemål spredt på alle kontinenter.

”De fleste, der i dag flyver interkontinentalt, er turister. Jeg tror vi vil se en enorm vækst i turisttrafikken, specielt fra Asien”, siger Bjørn Kjos.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.