Repræsentanter fra de involverede udlejningsbureauer, fra venstre: Erling Holmbjerg Jensen – direktør i Villapartner, Lene Pedersen - indehaver af Feriepartner Liseleje, Carsten Nielsen – markedschef i Feriepartner Danmark, Christina Rolsted – partner i Feriepartner Liseleje, og Flemming Toft Andersen – direktør i Feriepartner Danmark. PR-foto.

Nyt opkøb i den danske feriehusudlejningsbranche

Der er gang i opkøbene i feriehusbranchen. Senest har Feriepartner i Nordsjælland købt et mindre udlejningsbureau i i Gilleleje. Dermed har Feriepartner 7.000 boliger til udlejning i Danmark.

Feriehusudlejningsbureauet Feriepartner Liseleje overtager fra årsskiftet Villapartner i Gilleleje. I forbindelse med aftalen overdrages alle Villapartners aktiviteter til Feriepartner Liseleje, herunder udlejning af 15 sommerhuse og ferieboliger ved den nordsjællandske kyst.

Dermed har Feriepartner Liseleje samlet 165 ferieboliger til udlejning, oplyses det i en pressemeddelelse.

Feriepartner Liseleje, der åbnede i 1974, overtager Villapartner i Gilleleje som led i et ejersalg. Lene Pedersen, indehaver af Feriepartner Liseleje, siger i pressemeddelelsen:

”Vi overtager i det nye år alle aktiviteter fra udlejningsbureauet Villapartner i Gilleleje, der ligesom os selv er et lokalt, familieejet bureau, der lægger vægt på det nære forhold til husejere og gæster. Med opkøbet udvider vi vores aktiviteter i områderne Gilleleje, Dronningmølle, Munkerup og Udsholt Strand, hvor Villapartner hidtil har haft 15 huse til udlejning.”

På pension
Opkøbet sker i forbindelse med, at stifter og direktør i Villapartner, Erling Holmbjerg Jensen, går på pension efter 13 år ved roret.

Han siger i pressemeddelelsen: ”Det har været vigtigt for mig, at vores husejere og gæster i forbindelse med salget af Villapartner bevarer den lokale kontakt og fortsat vil opleve en god og lokal service.

Derfor er jeg også helt tryg ved at give stafetten videre til Feriepartner, som arbejder ud fra de samme værdier,” siger Erling Holmbjerg Jensen.

Når opkøbet af Villapartner træder i kraft ved årsskiftet, kan både tidligere husejere og gæster hos Villapartner se frem til en række fordele ved at blive del af landets største danskejede feriehusudlejer, hedder det.

Ejes af ejendomsmæglerkæde
Feriepartner er ifølge egne oplysninger Danmarks største kæde af lokale selvstændige feriehusbureauer, som formidler feriehusudlejninger mellem husejer og danske og udenlandske feriegæster.

Feriepartner har i dag 28 bureauer i hele Danmark og råder over 7.000 ferieboliger til udlejning. Feriepartner Danmark har siden 2005 været fusioneret med EDC-Gruppen.

Cirka hvert femte af Danmarks anslåede 220.000 sommerhuse udlejes til turister. Her er tyskerne den absolut vigtigste målgruppe, i runde tal står vores sydlige naboer for cirka to ud af tre lejemål af sommerhuse i Danmark.

 

Relaterede artikler:

Hver tredje tysker har ikke råd til at rejse

Nyt dansk sommerhusudlejningsbureau klar til kamp

Udlejer vokser med 900 sommerhuse gennem fusion