Fra venstre: Ejer af Købmand Hansens Feriehusudlejning Carsten Holmegaard Hansen og selskabets stifter Niels Kristian Hansen samt Tina Kristensen og Peder Kristensen fra Feriepartner Henne Strand. (Foto: Feriepartner Danmark | PR)

Udlejer vokser med 900 sommerhuse gennem fusion

En fusion med storaktøren i området betyder, at Feriepartner Danmark fremover vil have 900 yderligere sommerhuse i Henne Strand, der er et yndet feriemål blandt udlejningskunderne.

Feriepartner Danmark har styrket virksomhedens tilstedeværelse i det populære område Henne Strand, der er beliggende på den jyske vestkyst. Det er sket igennem en fusion med Købmand Hansens Feriehusudlejning, som i øjeblikket er den lokale storaktør.

Fusionen resulterer i, at Feriepartner Danmark i fremtiden vil råde over yderligere 900 sommerhuse på vestkysten, og det har igennem et stykke tid været en ambition for virksomheden, fortæller direktør Flemming Toft Andersen fra Feriepartner Danmark.

”Det har længe været vores ønske at opruste i og omkring Henne Strand, der er en populær feriedestination særligt blandt danskere og tyskere. Derfor glæder det os, at vi nu har fået en aftale på plads med Købmand Hansens Feriehusudlejning, så vi fremadrettet bliver lokal markedsleder med flest huse til udlejning.”

Som at vende hjem
Ifølge direktøren betyder fusionen, at Feriepartner Danmark fremover har tæt ved 8.000 feriehuse på landsplan. Helt konkret vil den dog også betyde, at der sker ændringer for Feriepartners lokale afdeling i området.

Som resultat af konsolideringen smeltes Feriepartner Henne Strand nemlig sammen med Købmand Hansens Feriehusudlejning, hvorefter Carsten Holmegaard Hansen fra sidstnævnte vil overtage den daglige drift af lokalafdelingen, og han mener, at det føles som at komme hjem igen.

”Med min far i spidsen var Købmand Hansens Feriehusudlejning for 33 år siden med til at etablere den landsdækkende Feriepartner-kæde. Det føles derfor som at vende hjem, når vi nu kommer tilbage til Feriepartner og bliver en del af områdets stærkeste brand inden for turistbranchen.”

Grobund for godt samarbejde
Fusionen træder i kraft den 1. januar næste år, og herefter vil husejere hos Købmand Hansens Feriehusudlejning få adgang til en del fælles driftsværktøjer såsom IT-løsninger, markedsføring og direkte salg fra de 30 lokale bureauer på tværs af landet, der er en del af Feriepartner Danmark.

Flemming Toft Andersen ser frem til, at konsolideringen er tilendebragt, da han mener, at der er mange fælles snitflader mellem de to virksomheder.

”Der er grobund for et rigtig godt samarbejde mellem Feriepartner og Købmand Hansens Feriehusudlejning. Vores fælles DNA har fokus på lokalt forankret og nærværende service, og det vil fortsat være et stort fokus, når de mange nye husejere og loyale feriegæster bliver en del af Feriepartner-kæden.”


Relaterede artikler: 

Flere overnatninger end nogensinde før

Flere gæster efterspørger unikke ferieboliger

Fastholder nye danske feriehusgæster