Nyt salg af dansk rejsebureau

Kulturrejser Europa i København har købt Check Point Travel i Århus med 13 medarbejdere. Om baggrunden for købet siger direktør Kurt Kvorning fra Kulturrejser:
 
”Der er opstået mulighed for at udvide vores aktiviteter. Vi har stor efterspørgsel på kulturrejser med dansk rejseleder på det jyske marked, og et ønske om at komme i nærmere kontakt med vores jyske gæster.”

 

Check Point Travel har dygtige medarbejdere, jeg glæder mig til samarbejdet med dem samt igen at drive rejsebureau i Århus,” siger Kurt Kvorning. Han var tidligere medejer af daværende århusianske Hannibal Travel Group, der i 2003 år købte Marco Polo Tours.
Euro Travel fra København består af Kulturrejser Europa specialist i rejser med dansk rejseleder, samt PortugalBureauet.

 

Check Point Travel var ejet af DTF Group. Det består af flere rejseforretninger og har eksisteret siden 1991, hvor det blev grundlagt i Hjørring.

 

I maj i år forlod Kim Snejbjerg Jensen direktørstolen i Check Point Travel efter blot et år. En række ansatte forlod Check Point Travel under Kim Snejbjergs ledelse, bureauet har nu 25 ansatte – ti færre end da DTF købte det i 2007.

Kulturrejser Europa har dog kun købt selve Check Point Travel – ikke netbureauet Nemrejser.dk og heller ikke IAIA-selskabet CPT Ticket, disse hører fortsat under DTF. 
 
Jysk Rejsebureau købte forleden Wasteels Rejser, der gradvist udfases i Danmark. Og i sidste uge købte Kuoni (Apollo) Krone Golf Tours.

Skrevet af Henrik Baumgarten