Nyt samarbejde giver ekstra rejser

Sidste års regnvåde sommer skaber rift om sommerrejserne i år. Falk Lauritsen Rejser har skabt 3.000 ekstra rejser fra Billund til populære rejsemål i Grækenland og Tyrkiet.

”Vi har stor tillid til sommersalget, som er godt i gang. Allerede i slutningen af 2012 var der stor efterspørgsel i særdeleshed på de i forvejen populære sommerferiedestinationer som Rhodos og Tyrkiet”, siger direktør Søren Falk Lauritsen.
Rejsearrangøren har netop lagt to højsæsonfly til salg. De går fra Billund til Alanya i Tyrkiet hver lørdag og Rhodos hver søndag fra slutningen af juni til begyndelsen af august.

”Det er et supplement til det eksisterende program, og svarer til knap 3.000 ekstra rejser”, forklarer Søren Falk Lauritsen.

De ekstra rejser er blevet mulige af et nyt samarbejde mellem Falk Lauritsen Rejser og flyselskabet DAT – Danish Air Transport.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.