Nyt samarbejde mellem Icelandair og Air Greenland

2019/08/defaultmain.jpgFLYSELSKABER: Ny aftale mellem Air Greenland og Icelandair øger tilgængelighed og styrker samarbejde.

Aftalen er en udvidelse af den hidtidige bagage-aftale mellem de to flyselskaber. Air Greenland er stolt over at kunne præsentere Icelandair som den første blandt en række nye partnere, der kommer til at styrke tilgængeligheden for de internationale kunder – både forretningsrejsende og turister, skriver Air Greenland.

Med denne nye aftale bliver det nemmere for de rejsende at besøge de to lande på en enkelt rejse, idet rejsetiden afkortes, og det bliver nemmere at rejse mellem destinationerne.

Aftalen gør det muligt at kombinere flyvninger med Air Greenland og Icelandair i en enkelt billet. Passagerne kan dermed få et boardingpas til hele rejsen og tjekke deres bagage ind helt til den endelige destination.

Aftalen fremmer takket være den forbedrede tilgængelighed de fælles bestræbelser på at gøre den nordatlantiske region mere attraktiv for rejsearrangører og erhvervsliv.

På samme måde bliver det lettere for grønlandske borgere at besøge resten af verden, idet de kan gøre brug af Icelandairs omfattende netværk.

Aftalen har været under opsejling et stykke tid, og Air Greenlands overgang til den nye distributionsplatform, Amadeus Altea, var det sidste tekniske skridt på vejen.