Nyt turismekursus for arbejdsløse akademikere

Kursisterne i Help@Heads nye program.

Kursisterne i Help@Heads nye program.

HOTELLER: Efter sidste efterårs kursus “Vejen til hotelbranchen,” fortsætter firmaet HELP@HEAD nu med at hjælpe 15 ledige akademikere ind i hotel- og turismebranchen. Der er workshop med dem 26. juni.

Sidste måned begyndte seks ugers kursus – flere er planlagt i år. Uddannelsen sigter på, at gøre ledige akademikere attraktive overfor nye arbejdsgivere i hotel- og turismeindustrien.

Undervisningen tager udgangspunkt i kursisternes akademiske eller anden videregående uddannelse. Gennem kursets får deltagerne forståelse for det turismepolitiske verdenskort, kendskab til hotelbranchen og serviceforståelse. Fælles for kursisterne er deres interesse, når de erfarer mulighederne i hotel og turisme.

Kursisterne på det igangværende kursus er bl.a. en serviceøkonom, en veterinær i medicin, en bachelor i ernæring- og sundhed, en cand. jur., en master of EU politics, en kandidat i kommunikation og globalisering, en arkitekt, en journalist og en kandidat i international virksomhedskommunikation.

HELP@HEAD inviterer 26. juni alle aktører i dansk turisme til workshop, hvor man kan møde de 15 kandidater. Workshoppen finder sted på det nye Wakeup Copenhagen-hotel i Borgergade kl. 13-17. Læs mere på: http://helpahead.dk/kurser/hotel-audition.html