Øget flytrafik fra Holland

0

transavia fly boeing b737-800FLYSELSKABER: Mens KLM-ejede Transavia i dag flyver én gang om dagen fra Eindhoven til Københavns Lufthavn, stiger tallet fra næste års sommerprogram til 12 om ugen. Københavns Lufthavn får også fra næste års sommerprogram en rute fra Teheran.

Transavia har netop bekræftet forøgelsen på ruten fra Eindhoven til Københavns Lufthavn på den årlige World Routes-messe, som sydafrikanske Durban i år er vært for.

Fra sommerprogrammet næste år vil Transavia flyve dobbelt dagligt på alle hverdage samt én gang dagligt lørdag og søndag. Der flyves med enten Boeing B737-700 eller B737-800, det har hhv. 149 og 189 sæder.

”Transavia-ruten er jo et rigtigt godt eksempel på, hvordan et flyselskab stille og roligt kan opbygge et marked. De lagde fra land med fire ugentlige flyvninger mellem Eindhoven og København i februar 2013, og om få måneder er den altså dobbelt dagligt på hverdage,” siger pressechef i Københavns Lufthavn, Søren Hedegaard Nielsen, til standby.dk

I øvrigt oplyste Københavns Lufthavn i går, at det iranske flyselskab Mahan Air fra 3. marts næste år åbner en rute mellem Teheran og København med to fly om ugen. Enten en Airbus A310 med plads til 188 passagerer eller en Airbus A340 med plads til over 300.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz