Og den heldige vinder er…

Fra venstre Martin Roulund Jacobsen, Social Media and Marketing Manager for Crowne Plaza Copenhagen Towers. Martin havde sat konkurrencen op, og han overrakte beviset til Joachim Schiødtz her med Diane Andersson, Senior Sales Support Agent for Emirates.

Så er spændingen udløst om hvem, der blev den heldige vinder af Crowne Plazas store julekonkurrence.

Joachim Schiødtz, der er ansat hos CABANA, et firma der leverer ydelser indenfor digital kommunikation, måtte nive sig i armen for at være sikker på, at han var vågen, da han fik at vide, at han skal til Dubai med Emirates sammen med sin kone Ann Høst. De skal bo i en uge på et Crowne Plaza Hotel. Der er fire Crowne Plaza hoteller i Dubai, så Joachim kunne frit vælge, og valget faldt på Crowne Plaza Festival City et femstjernet hotel i byen.

Ud over opholdet modtager Joachim også et Priority Club Pass med 245.000 bonus point. Priority Club er verdens største loyalitetsprogram for hoteller, og de mange point betyder, at Joachim og hans kone automatisk bliver opgraderet til et bedre værelse, får loungeadgang og flere andre fordele.

Joachim har en bror, der arbejder som investeringsrådgiver i Dubai, og Joachim har valgt at rejse til Dubai i oktober, når vejret bliver køligere i Danmark, og hvor Joachim har fødselsdag, som han så vil fejre i selskab med sin bror.

x

Læs Også

Aktiv rejsebrancheprofil runder 70 år

Tidligere hoteldirektør og blandt andet formand for Danske Konferencecentre er i dag virksomhedsrådgiver. Tirsdag i næste uge, den 27. februar, fylder han 70.

Comwell Sorø får ny hotelchef

Den 1. februar tiltræder Ninna Stæhr stillingen som hotelchef på Comwell Sorø efter Christina Torp.

Scandic får ny Food & Beverage-direktør

Danmarks største hotelkæde har fra 1. maj ny F&B-direktør. Alene sidste år serverede Scandic i Danmark omkring 500.000 hovedretter i sine restauranter.

Farvel med fuld musik

Københavns Lufthavns snart afgåede kommunikationsdirektør havde sit fritidsband med, da der i går var afskedsreception.

Kendt storhotel får ny hotelchef

34-årig er ny chef på stort københavnsk hotel, der i denne tid er i gang med renovering for mange millioner kroner.

Kendt informationschef trapper ned

I dag runder informationschef for Spies og Thomas Cook Airlines, Torben Andersen, de 65 år – og bruger anledningen til at begynde klaringen for sine afløsere.