Også fremgang for Lufthansa og Air France

Ligesom SAS har både Lufthansa og Air France-KLM bedre resultater for tredje kvartal 2012 end ventet.

Lufthansa fremlægger et justeret resultat efter skat på 642 millioner Euro for tredje kvartal mod 494 millioner for et år siden. Analytikerne havde ventet et justeret resultat efter skat på 347 millioner Euro ifølge Bloomberg News. Nettoomsætningen steg til 8,3 milliarder Euro  fra 7,8 milliarder for et år siden. Driftsresultatet blev 648 millioner Euro mod 610 millioner i tilsvarende kvartal sidste år, skriver di.se ifølge travelreport.se.

Air France-KLM havde et driftsresultat på 506 millioner Euro for tredje kvartal  mod 397 millioner for et år siden. Her var der ventet et resultat på 434 millioner Euro, ifølge Bloomberg News. Nettoomsætningen steg til 7,2 milliarder Euro, en vækst på 6%.

Der var ventet en nettoomsætning på 7,1 milliarder Euro. Nettoresultatet blev 306 millioner Euro.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.