Også priser til turistbranchens hjemmesider

VisitDenmarks adm. direktør, Jan Olsen (til venstre) med regionsvinderne ved Danish Tourism Website Award.

Danish Tourism Website Award blev i weekenden uddelt for første gang – det skete ved Ferie for Alle. Vinderen af den bedste hjemmeside for danske attraktioner blev Randers Regnskov.

Randers Regnskov fik Danish Tourism Website Award for landets bedste attraktions-hjemmeside. Begrundelsen sagde dommerkomiteen, som består af professionelle designere, som både ser på layout og indhold, var bl.a.:

”Randers Regnskov er en attraktion med mange udstillede ”genstande”, hvilket afspejles på websitet regnskoven.dk – en flot, velstruktureret klassisk website med omfattende præsentation af attraktionens mange seværdigheder i tekst, billeder og film.”

Der var også regionale priser ved Danish Tourism Website Award. Regionsvindere var Knuthenborg Safaripark for Region Sjælland, fynske Egeskov Slot for Region Sydjylland, Glyptoteket for Region Hovedstaden og Skagens Museum for Region Nordjylland.

Initiativtagerne til Danish Tourism Website Award er direktør Jørgen Christensen fra Small Danish Hotels, adm. direktør for VisitDenmark, Jan Olsen, samt en rejsebranchepublikation.