Oman Air slår SAS slot-prisrekord på Heathrow

oman airOman Air har betalt et rekordhøjt beløb for et slot-par i London Heathrow. Prisen har angiveligt været 75 millioner dollars til sælgeren Air France-KLM, skriver Sunday Times.

Prisen overstiger det hidtil dyreste slot i Heathrow for omkring et år siden, da SAS solgte et slot-par til American Airlines, til en pris på angiveligt 60 millioner dollars.

Oman Air har allerede en daglig forbindelse fra Heathrow til hovedstaden Muscat, men vil gerne i trit med en betydelig udvidelse af flyflåden fordoble trafikken på ruten. Ud over øget interesse for besøg i Oman, satser flyselskabet på videre ruter fra Muscat til Mellemøsten og Asien.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.