En del af deltagerne på IPW. Her ses blandt andet Karin Gert Nielsen Chair, der er direktør for Atlantic Link samt chairperson for Discover America Nordic. Hun er blandt andet flankeret af flere bestyrelsesmedlemmer fra den danske Discover America-komité. De er produktions- og marketingschef Christian Willumsen fra USA Rejser, salgschef Phedra Maren Thompson fra Icelandair, Jens Westergaard, der er salgschef for KLM, Air France og Delta Airlines, koncept- og markedschef Frederik Øregaard fra FDM Travel samt commercial specialist Patrycja Dahl fra den amerikanske ambassade i Danmark. (Foto: Discover America Denmark | PR)

Oplevede stor amerikansk interesse for Norden

Årets udgave af IPW roses af Discover America, der blandt andet hæfter sig ved, at aktører fra USA udviste stor interesse for de nordiske lande. ”Alle har fået rigtigt meget ud af det,” siger formand.

I slutningen af sidste uge og i begyndelsen af denne har mange folk fra rejsebranchen været samlet i Los Angeles, da den amerikanske storby har ageret vært for dette års udgave af den store fagmesse IPW (tidligere benævnt som International Pow Wow, red.).

I år havde...

Få hurtig adgang til artiklen

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

DKK 125

1 MÅNED

ABONNEMENT TIL EN BRUGER

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

 

DKK 1.295

12 MÅNEDER

ABONNEMENT TIL EN BRUGER

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

BUSINESS

12 MÅNEDER

ABONNEMENT TIL FLERE BRUGERE

(Abonnement med ubegrænset adgang til alle eller udvalgte medarbejdere)

Allerede abonnent?