Pæne SAS-tal for juli

På ruterne til Nordamerika og Asien var over 95% af sæderne besat i juli, og til efteråret indsættes yderligere et langdistancefly for at imødekomme den øgede efterspørgsel.

 

Også i Skandinavien forøges frekvenserne og blandt andet åbnes en direkte rute mellem Luleå og London. Sammenlagt fløj over to millioner passagerer med SAS i juli.

 

”Vi har i flere år haft en omfattende indsats for at opnå en omkostningseffektiv produktion og samtidig forbedre vores produktkoncept med stigende merværdi som giver vores kunder en effektiv rejse. Det er

ud fra denne nye platform, vi nu kan lade vores virksomhed begynde at vokse lønsomt gennem at tilbyde et større trafikprogram”, siger koncernchef Mats Jansson,

 

I juni faldt yielden med 9,0% i forhold til samme måned sidste år. Eftersom kabinefaktoren steg, faldt enhedsindtægten, RASK, med 7,2% i juni. Udviklingen beror delvis på engangseffekter, men også på overkapacitet på visse markeder. En forbedring i yielden er noteret på det interkontinentale marked, men der er stadig usikkerhed når det gælder yield-udviklingen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.