På vej mod rekord i Tivoli Friheden

Den voldsomme og meget omtalte ulykke med rutsjebanen Cobraen har ikke fået den helt store indflydelse på besøgstallet i den århusianske forlystelsespark, som i år ser hen til at sætte rekord, skriver Århus Stiftstidende ifølge jp.dk.

 

Det voksende besøgstal betyder, at Friheden for første gang kommer til at runde de 300.000 gæster på en enkelt sæson og det ser endda ifølge direktør Henrik Ragborg Olesen ud tal, at besøgstallet kan nå helt op på 350.000.

 

Det hænger sammen med, at forlystelsesparken for første gang vil holde åbent i skolernes efterårsferie, hvilket vil gøre en sammenligning med tidligere besøgstal urimelige. Tivolidirektøren overtog posten for fem år siden, da Friheden havde et besøgstal på 235.169.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.