På efterårsferie med VisitDenmark

Halloween-i-Gudhjem-med-graeskar[1]VisitDenmarks hjemmeside giver et overblik over alle de sjove og spændende danske oplevelser, der venter i efterårsferien.

I VisitDenmarks guide til efterårsferien finder man hurtigt de oplevelser, som passer én. Ønsker man fart over feltet, så tag til Æreskøbing, der traditionen tro afholder sæbekasserally “Ærøskøbing Grand Prix”. Her kan børnene mærke suset, når de kan presse bilen op på hele 47 km/t. I København kan børnene få vækket fantasien, når ildsprudlende drager indtager Planetariet, der også byder på skattejagt blandt stjernerne.

Der er også masser af uhygge i bornholmske Gudhjem, der tager forskud på Halloween med “Gys i Gudhjem”. Man kan også besøge Naturhistorisk Museum i Århus, hvor døde dyr “vækkes til live”, og hvor du man kommer tæt på slanger, skeletter og dødbringende dyr.

Hør, hvordan dyrepasserne i Zoologisk Have passer de mange dyr. Mød en hel verden af kriblende krebsdyr i alle størrelser på Øresundsakvariet i Helsingør, og besøg Falkonergården i Frederikssund, hvor man kommer tæt på verdens mindste falkonerfugl og en af verdens største musvåger, når der er falkonerforevisninger. Man kan også køre med hestevogn, når Museumsgården Karensminde i Grindsted slår dørene op.

Ønsker man at vide mere om det skæbnesvangre nederlag i 1864, er der masser at lære på Historiecenter Dybbøl Banke, Besøg en rekonstrueret baraklejr fra 1864 og støb en kugle, lær at telegrafere og skriv et gammeldags foldebrev med blæk. Eller tag på Tøjhusmuseet i København, der besvarer spørgsmålet, om nederlaget var begyndelsen på det moderne danske samfund.

 

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.