På krydstogt fra Cuba

msc-opera.jpg msc-operaBravo Tours åbner en ny krydstogtrute med base i Havana – den første med et skib af international standard.

”MSC Opera er det første af sin standard, der har fået lov til at sejle i Cubansk farvand og fået base på Cuba. Det giver vores gæster særlige muligheder for at opleve Cuba, mens det stadig emmer af høj cigarføring og gamle amerikanerbiler. Samtidig kan de opleve nogle af de bedste caribiske øer, når skibet lægger til”, siger adm. direktør Peder Hornshøj.

Krydstogtet får base på Cuba, hvor Bravo Tours gæster både starter og slutter rejsen. Undervejs kommer de til Jamaica, Cayman Island og Cozumel i Mexico.

Det er kun fire måneder siden Bravo Tours for alvor satte krydstogter på programmet. Eksperter mener, at ferieformen er blandt de hurtigst voksende herhjemme – og Peder Hornshøj giver dem helt ret: ”Det nye krydstogt var en unik mulighed, men samtidig også en nødvendighed for at følge med efterspørgslen. Vores gæster har taget godt imod ferieformen. Allerede nu er over 70% af vores pladser udsolgt – og derfor har vi valgt at sætte endnu en rute ind, så ingen skal gå forgæves”.

Gæsterne får følgeskab af en dansk rejseleder, der viser Cuba frem og tager med på krydstogtet.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.