På skovtur med Antor

Hovedparten af Antor-medlemmerne ved Louisiana i går, formand Stig Sommerfeldt Kaspersen står i anden række yderst til venstre.

Hovedparten af Antor-medlemmerne ved Louisiana i går, formand Stig Sommerfeldt Kaspersen står i anden række yderst til venstre.

TURISME: Foreningen af udenlandske turistkontorer i Danmark, Antor, har hvert år sommerudflugt, i går gik turen til kunstmuseet Louisiana nord for København.

Idéen med Antor Danmarks årlige sommerudflugt er at samle repræsentanter for sine knap 20 medlemmer, turistkontorerne, hvoraf flere har nordisk kontor i Stockholm, og fra den danske presse og rejsebranche til en hyggelig og uformel skovtur.

ANTOR er forkortelse for Association of National Tourist Office Representatives. Formand for Antor i Danmark er Stig Sommerfeldt Kaspersen, chef for Portugals Turistbureau i Danmark.

Flere af Antors danske medlemmer med nordisk kontor i Stockholm var fløjet til København for at være med på sommerudflugten.

I alt havde udflugten omkring 40 deltagere – et mix af Antor-medlemmer, rejsebureauagenter og rejsejournalister. De blev kørt i bus fra København til kunstmuseet Louisiana i Humlebæk, hvor to af museets ansatte viste rundt og bl.a. udfordrede dem med spændende tegne- og male-øvelser.

Louisiana var sidste år Danmarks 6. mest besøgte attraktion med 725.000 gæster.