Pakkerejser med verdens største krydstogtskib

TUI lancerer pakkerejser med fly til Barcelona, hvor danske kunder kan gå ombord på en opgraderet udgave af kæmpekrydstogtskibet Symphony of the Seas. Skibet er 362 meter langt og har plads til 5.495 gæster – flere end indbyggertallet i Nykøbing Sjælland.

“Skibe, som Symphony of the Seas, får mange nye kunder i disse år, forbi man indbygger alle tænkelige former for underholdning ombord”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for TUI.

Lige nu ligger skibet til ombygning i Miami, hvor det bliver udvidet med flere aktivitetsmuligheder og mere plads, så det kan overgå søsterskibet Harmony of the Seas i størrelse.

For eksempel er vandrutsjebanen på Symphony of the Seas 10 etager høj og går næsten lodret ned. Skulle det ikke være nok, kan man tage en tur i vandlandet, en tur på bølgerne i surf-simulatoren eller teste fysikken på klatrevæggen. Man kan også vælge en tur på skøjtebanen eller gå en tur i den hundrede meter lange park midt i skibet. Får man lyst til at skylle sorgerne ned uden menneskeligt selskab, kan man betro sig til én af de mange robot-bartendere, der gerne serverer en drink.

”Symphony of the Seas er lidt et feriemål i sig selv, og vi forventer, at hundreder af danske gæster vil få deres første krydstogtsoplevelse på dette skib, fordi det har noget for alle, siger Nikolai Johnsen.

Første afgang fra København til Barcelona er 6. maj 2018, sidste afgang er 7. oktober 2018. Der sejles fra Barcelona til Palma de Mallorca; Marseille; Firenze/Pisa; Rom og Napoli