Pakkerejser med verdens største krydstogtskib

TUI lancerer pakkerejser med fly til Barcelona, hvor danske kunder kan gå ombord på en opgraderet udgave af kæmpekrydstogtskibet Symphony of the Seas. Skibet er 362 meter langt og har plads til 5.495 gæster – flere end indbyggertallet i Nykøbing Sjælland.

“Skibe, som Symphony of the Seas, får mange nye kunder i disse år, forbi man indbygger alle tænkelige former for underholdning ombord”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for TUI.

Lige nu ligger skibet til ombygning i Miami, hvor det bliver udvidet med flere aktivitetsmuligheder og mere plads, så det kan overgå søsterskibet Harmony of the Seas i størrelse.

For eksempel er vandrutsjebanen på Symphony of the Seas 10 etager høj og går næsten lodret ned. Skulle det ikke være nok, kan man tage en tur i vandlandet, en tur på bølgerne i surf-simulatoren eller teste fysikken på klatrevæggen. Man kan også vælge en tur på skøjtebanen eller gå en tur i den hundrede meter lange park midt i skibet. Får man lyst til at skylle sorgerne ned uden menneskeligt selskab, kan man betro sig til én af de mange robot-bartendere, der gerne serverer en drink.

”Symphony of the Seas er lidt et feriemål i sig selv, og vi forventer, at hundreder af danske gæster vil få deres første krydstogtsoplevelse på dette skib, fordi det har noget for alle, siger Nikolai Johnsen.

Første afgang fra København til Barcelona er 6. maj 2018, sidste afgang er 7. oktober 2018. Der sejles fra Barcelona til Palma de Mallorca; Marseille; Firenze/Pisa; Rom og Napoli

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.