Pakkerejser med verdens største krydstogtskib

TUI lancerer pakkerejser med fly til Barcelona, hvor danske kunder kan gå ombord på en opgraderet udgave af kæmpekrydstogtskibet Symphony of the Seas. Skibet er 362 meter langt og har plads til 5.495 gæster – flere end indbyggertallet i Nykøbing Sjælland.

“Skibe, som Symphony of the Seas, får mange nye kunder i disse år, forbi man indbygger alle tænkelige former for underholdning ombord”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for TUI.

Lige nu ligger skibet til ombygning i Miami, hvor det bliver udvidet med flere aktivitetsmuligheder og mere plads, så det kan overgå søsterskibet Harmony of the Seas i størrelse.

For eksempel er vandrutsjebanen på Symphony of the Seas 10 etager høj og går næsten lodret ned. Skulle det ikke være nok, kan man tage en tur i vandlandet, en tur på bølgerne i surf-simulatoren eller teste fysikken på klatrevæggen. Man kan også vælge en tur på skøjtebanen eller gå en tur i den hundrede meter lange park midt i skibet. Får man lyst til at skylle sorgerne ned uden menneskeligt selskab, kan man betro sig til én af de mange robot-bartendere, der gerne serverer en drink.

”Symphony of the Seas er lidt et feriemål i sig selv, og vi forventer, at hundreder af danske gæster vil få deres første krydstogtsoplevelse på dette skib, fordi det har noget for alle, siger Nikolai Johnsen.

Første afgang fra København til Barcelona er 6. maj 2018, sidste afgang er 7. oktober 2018. Der sejles fra Barcelona til Palma de Mallorca; Marseille; Firenze/Pisa; Rom og Napoli

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.