Parken har planer om Lalandia 3

lalandia roedbyLalandia går godt og er et område, hvor Parken gerne vil ekspandere. Og man er langt fremme med planerne.

Lalandia har forbedret sin bundlinje med syv millioner kroner i 2015, siger bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment Bo Rygaard til Ritzau Finans.

”Det går virkelig virkeligt godt. Det er en meget sund forretning”, siger han. Omsætningen steg til 431,7 millioner kroner sidste år fra 415,5 millioner året før. Lalandia leverede et overskud før amortisering og særlige poster på 69,3 millioner i 2015 mod 71,1 millioner i 2014.

”Vores lyst til at investere i et Lalandia 3 hænger snævert sammen med Erhvervs- og Vækstministeriets nye tiltag for turisme”, forklarer Bo Rygaard men mener, det er for tidligt endnu at være meget mere konkret.

”Der skal være tilstrækkelig bundklang, når vi melder ud”, siger han og venter ifølge business.dk at kunne melde noget ud i løbet af i år.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.