Partnerskab fra Tønder til Skagen

lyngvig_fyrRepræsentanter for vestjyske turisterhverv har sammen med regioner og kommuner skabt et nyt vækstinitiativ, ’Partnerskab for Vestkystturisme’, for at styrke samarbejdet mellem feriesteder og kommuner langs den jyske vestkyst. Målet er at blive blandt Europas førende kystferiedestinationer.

Det er med det formål, at 80 repræsentanter med fælles interesser for vestjysk turisme har vedtaget en handleplan, der skal skabe vækst i turismen.

Mange turister har ønsket, at finde en samlet oversigt over mulige oplevelser i området, og det styrkede samarbejde skal sikre en mere sammenhængende geografisk profil.

Borgmestrene for Varde, Ringkøbing-Skjern og Jammerbugt kommuner, Erik Buhl, Iver Enevoldsen og Mogens Gade, indtræder i bestyrelsen.

Vestkysten har mere end 27 millioner overnatninger årligt – langt flere end København – og indtjeningen skaber et godt grundlag for de private og offentlige services, der sikrer, at vækst og velfærd går hånd i hånd.

Partnerskab for Vestkystturisme omfatter mere end 550 kilometer unik kystlinje, tre øer, to nationalparker, UNESCO verdensarv, masser af aktiviteter for vand- og strandsport, en national cykelrute fra Skagen til Rudbøl, over 45.000 sommerhuse, samt et stort antal kystnære campingpladser, badehoteller og feriecentre.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.