Passager fængslet for trussel mod SAS

0
SAS Airbus A340 i Shanghai.
SAS Airbus A340 i Shanghai.

LUFTFART: SAS-passager fra Shanghai til København blev i weekenden fængslet to uger for trussel om at bombe SAS-fly, at begramse stewardesser og kalde en af dem en ”a Swedish bitch.”

En 50-årig direktør fra Litauen fremsatte trusler mod SAS-personale under flyvning fra Shanghai til København, skriver Ekstra Bladet.

Han rejste i lørdags med to kolleger med SAS fra Shanghai til København.

I går, søndag, var manden for en dommer i Københavns Byret til grundlovsforhør sigtet for bombetrusler.

”Ved du ikke, hvem jeg er?,” sagde han ifølge sigtelsen i sin trussel i luften mod SAS-stewardesse.

”Do you know what I can do? I can give 1 mio. dollars to bomb SAS,” læste anklageren mandens svada fra flyet op ved grundlovsforhøret, hvor han nægtede sig skyldig.

”Jeg tror SAS-stewardessen har misforstået noget. Jeg sagde nogle bandeord på svensk og fornærmede hende på det groveste. Jeg har nok kaldt hende en svensk bitch. Jeg er meget ked af det,” sagde manden ifølge Ekstra Bladet.

Manden, der angiveligt er adm. direktør i et møbelfirma fra Litauen, havde ifølge flere vidneudsagn fra flyets stewardesser, kaptajnen og en passager, svært ved at opføre sig ordentligt.

”Allerede ved boarding i Shanghai virkede de tre mænd fulde. De var meget ubehagelige og kom med skældsord. (Den 50-årige) rørte hele tiden ved min kollega,” har en SAS-stewardesse forklaret til politiet.

Den 50-årige litauers fængsling i 15 dage blev af hans forsvarer kæret til Østre Landsret.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz